HWULA - Take Care Track by Track Review [tekst, tłumaczenie i interpretacja piosenki]

Wykonawca: HWULA
Album: HWULA Track by Track Reviews
Data wydania: 2014-04-10
Gatunek: Rap

Twórz Groove z nami!
Wyślij okładkę tej piosenki!
Wysyłany plik musi być typu: png lub jpg. Żaden plik nie został wysłany. Dziękujemy za wysłanie okładki.

Tekst piosenki

1. Over My Dead Body (8/10)

2. Shot For Me (3/10)

3. Headlines (8.8/10)

4. Crew Love (feat. The Weeknd)(7.9/10)

5. Take Care (feat. Rihanna)(6/10)

6. Marvin’s Room/Buried Alive (feat. Kendrick Lamar)(8/10)

7. Underground Kingz (7.4/10)

8. We’ll Be Fine (feat. Birdman)(5/10)

9. Make Me Proud (feat. Nicki Minaj)(9.1/10)

10. Lord Knows (feat. Rick Ro$$)(9.3/10)

11. Cameras/Good Ones Go (feat. The Weeknd) (4.4/10)

12. Doing It Wrong (6.6/10)

13. The Real Her (feat. Lil Wayne and Andre 3000)(6/10)

14. Look What You’ve Done (8.9/10)

15. HYFR (feat. Lil Wayne)(8.5/10)

16. Practice (6.7/10)

17. The Ride (8.6/10)

OVERALL CONSENSUS

Highlights: Make Me Proud, Lord Knows, Headlines

Skips: We’ll Be Fine, Shot For Me, Cameras, Doing It Wrong

Tłumaczenie piosenki

Nikt nie dodał jeszcze tłumaczenia do tej piosenki. Bądź pierwszy!
Jeśli znasz język na tyle, aby móc swobodnie przetłumaczyć ten tekst, zrób to i dołóż swoją cegiełkę do opisu tej piosenki. Po sprawdzeniu tłumaczenia przez naszych redaktorów, dodamy je jako oficjalne tłumaczenie utworu!

+ Dodaj tłumaczenie

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść tłumaczenia musi być wypełniona.
Dziękujemy za wysłanie tłumaczenia.
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jego treść, gdy tylko będzie to możliwe. Status swojego tłumaczenia możesz obserwować na stronie swojego profilu.

Interpretacja piosenki

Dziękujemy za wysłanie interpretacji
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jej treść, gdy tylko będzie to możliwe.
Status swojej interpretacji możesz obserwować na stronie swojego profilu.
Dodaj interpretację
Jeśli wiesz o czym śpiewa wykonawca, potrafisz czytać "między wierszami" i znasz historię tego utworu, możesz dodać interpretację tekstu. Po sprawdzeniu przez naszych redaktorów, dodamy ją jako oficjalną interpretację utworu!

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść interpretacji musi być wypełniona.

Lub dodaj całkowicie nową interpretację - dodaj interpretację
Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść poprawki musi być wypełniona. Dziękujemy za wysłanie poprawki.
Najpopularniejsze od HWULA
Together/Apart Track by Track Review
41
{{ like_int }}
Together/Apart Track by Track Review
HWULA
Graduation Track by Track Review
41
{{ like_int }}
Graduation Track by Track Review
HWULA
Trials & Tribulations Track-by-Track Review
40
{{ like_int }}
Trials & Tribulations Track-by-Track Review
HWULA
Winter & The Wolves Track-by-Track Review
38
{{ like_int }}
Winter & The Wolves Track-by-Track Review
HWULA
Born Sinner Track-by-Track Review
38
{{ like_int }}
Born Sinner Track-by-Track Review
HWULA
Polecane przez Groove
Drogi Tato
1,5k
{{ like_int }}
Drogi Tato
KęKę
Lights Out
910
{{ like_int }}
Lights Out
Harry Styles
Easy
838
{{ like_int }}
10,000 Hours
2k
{{ like_int }}
10,000 Hours
Justin Bieber
Slide Away
4,2k
{{ like_int }}
Slide Away
Miley Cyrus
Popularne teksty
Pola
51,2k
{{ like_int }}
Bust It Open
2,6k
{{ like_int }}
Bust It Open
Scotty ATL
Dance Monkey
3,6k
{{ like_int }}
Dance Monkey
Tones and I
Matylda
19,8k
{{ like_int }}
Ona by tak chciała
12,5k
{{ like_int }}
Ona by tak chciała
Ronnie Ferrari