HWULA - Winter & The Wolves Track-by-Track Review [tekst, tłumaczenie i interpretacja piosenki]

Wykonawca: HWULA
Album: HWULA Reviews
Data wydania: 2014-05-30
Gatunek: Rap

Twórz Groove z nami!
Wyślij okładkę tej piosenki!
Wysyłany plik musi być typu: png lub jpg. Żaden plik nie został wysłany. Dziękujemy za wysłanie okładki.

Tekst piosenki

1. Rain Damage (6.6/10)

2. Whoa is Me (4.1/10)

3. Over You (2/10)

4. Serpents (8.2/10)

5. Breath of Air (7.8/10)

6. Astronauts (8.6/10)

7. Autumn (8.4/10)

8. How's it Gonna Go (4.0/10)

9. Recluse (3.5/10)

10. Like Child (8.8/10)

11. Long One (6/10)

12. Kidding Me (6.7/10)

13. Shreds (7.5/10)

14. Smoke in the Night (7/10)

Overall Consensus

Highlights: Astronauts, Autumn, Like Child

Skips: Whoa is Me, Over You, How's It Gonna Go, Recluse

Tłumaczenie piosenki

Nikt nie dodał jeszcze tłumaczenia do tej piosenki. Bądź pierwszy!
Jeśli znasz język na tyle, aby móc swobodnie przetłumaczyć ten tekst, zrób to i dołóż swoją cegiełkę do opisu tej piosenki. Po sprawdzeniu tłumaczenia przez naszych redaktorów, dodamy je jako oficjalne tłumaczenie utworu!

+ Dodaj tłumaczenie

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść tłumaczenia musi być wypełniona.
Dziękujemy za wysłanie tłumaczenia.
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jego treść, gdy tylko będzie to możliwe. Status swojego tłumaczenia możesz obserwować na stronie swojego profilu.

Interpretacja piosenki

Dziękujemy za wysłanie interpretacji
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jej treść, gdy tylko będzie to możliwe.
Status swojej interpretacji możesz obserwować na stronie swojego profilu.
Dodaj interpretację
Jeśli wiesz o czym śpiewa wykonawca, potrafisz czytać "między wierszami" i znasz historię tego utworu, możesz dodać interpretację tekstu. Po sprawdzeniu przez naszych redaktorów, dodamy ją jako oficjalną interpretację utworu!

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść interpretacji musi być wypełniona.

Lub dodaj całkowicie nową interpretację - dodaj interpretację
Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść poprawki musi być wypełniona. Dziękujemy za wysłanie poprawki.
Najpopularniejsze od HWULA
Take Care Track by Track Review
93
{{ like_int }}
Take Care Track by Track Review
HWULA
Together/Apart Track by Track Review
91
{{ like_int }}
Together/Apart Track by Track Review
HWULA
Graduation Track by Track Review
89
{{ like_int }}
Graduation Track by Track Review
HWULA
Trials & Tribulations Track-by-Track Review
87
{{ like_int }}
Trials & Tribulations Track-by-Track Review
HWULA
Born Sinner Track-by-Track Review
86
{{ like_int }}
Born Sinner Track-by-Track Review
HWULA
Polecane przez Groove
Monster
3,5k
{{ like_int }}
Therefore I Am
4,5k
{{ like_int }}
Therefore I Am
Billie Eilish
Life Goes On
172
{{ like_int }}
Life Goes On
BTS
Rewolucja Romantyczna
498
{{ like_int }}
Rewolucja Romantyczna
Bedoes & Lanek
34+35
5,3k
{{ like_int }}
Popularne teksty
Monster
3,5k
{{ like_int }}
Lonely
9,3k
{{ like_int }}
Lonely
Benny Blanco
Prisoner
2,6k
{{ like_int }}
Prisoner
Miley Cyrus
KUSHKOMA
3,9k
{{ like_int }}
KUSHKOMA
Guzior
Buzi
9,1k
{{ like_int }}
Buzi
florek