LD Pistolero - Boles [tekst, tłumaczenie i interpretacja piosenki]

Wykonawca: LD Pistolero
Album: Posle Mostot
Data wydania: 2013-01-01
Gatunek: Rap
Producent: Tazzak Akabatov

Twórz Groove z nami!
Wyślij okładkę tej piosenki!
Wysyłany plik musi być typu: png lub jpg. Żaden plik nie został wysłany. Dziękujemy za wysłanie okładki.

Tekst piosenki

Лек за мојава болка нема баш каде да се најде
зошто не ми ни ни треба
порано си мислев дека возам подобро на трева
ама веќе незнам, па ја нема сеа
Неможам да прекинам да рокам штом ќе почнам
не ни идам ни да јадам пијам ни да мочам
Не ми е баш приоритет за да се снимам
кога сум на бина ме молат за да се симнам
Вртоглаво времето пројде од кога дете бев
и од кога во Порта рокав и среќен бев
само за да ги насмеам мојте блиски
тогаш незнаев за настап, цени и за виски
Ама живот курва е ко карта па се сврте
рапов стана цицинња меки и гз тртен
па си реков да му го зачукам ако може
проблемот е подкожен дали сфаќаш Боже?
Слободно си кажувам јас се се што мислам
смотано во хартија бела ко да е ризла
Мојте никад не ме сфатија за шти им зборам
затоа и не се проибирав никогаш дома
се што сум напишал од тогаш не е снимено
ама се што прошло покрај мене е задимено
Лупам рими кило ЛД параноја
колку фристајли се срокале од тогаш никад не ги бројам


[Реф:]
Можеш да ми направиш се ама нема болеста да ми ја излечиш
што не ја гледам, можеш да ми речеш да заќутам и ќе пројде
ама мене некако ми прија и болот е добредојден


У школо не ме сфаќаа никад сериозно
па морав да бегам некогаш од прозор
Пишував на се што ќе стигнам и ми прија
за срања за другари и за полиција
девојките те гледаат ко дете и ко рапер
и баш една таква ми направи кратер
и ми еба матер ама идам даље
Ако љубиш искрено во денешно време си ненормален
ама тоа не ме спречи за да пишам
ако ми го скршиш срцето јас пак ќе дишам
Вреди да се проба се и јас сум само таков
ебат мозоков и куров не ве ебе рапов
баталив и тоа ама еве пак сум болен
римиве ми течат низ вениве како проблем
Рецитирам и додека ќутам кога сам сум
и ќе рецитирам додека ќе држам бастум
и не барам да сум сфатен
ниту па да имам публика и бидам платен
ама ако можат куртони да праат кеш
зошто не би земал и јас нешто од вас и од ваш џеб?
Не се лечи ова што ми пречи се од копиљ
нештата ги претварам во стихови со допир
мозокот ми работи само за да ги склопи
римиве што исто како Pistol P се болни


[Реф:]
Можеш да ми направиш се ама нема болеста да ми ја излечиш
што не ја гледам, можеш да ми речеш да заќутам и ќе пројде
ама мене некако ми прија и болот е добредојден

Tłumaczenie piosenki

Nikt nie dodał jeszcze tłumaczenia do tej piosenki. Bądź pierwszy!
Jeśli znasz język na tyle, aby móc swobodnie przetłumaczyć ten tekst, zrób to i dołóż swoją cegiełkę do opisu tej piosenki. Po sprawdzeniu tłumaczenia przez naszych redaktorów, dodamy je jako oficjalne tłumaczenie utworu!

+ Dodaj tłumaczenie

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść tłumaczenia musi być wypełniona.
Dziękujemy za wysłanie tłumaczenia.
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jego treść, gdy tylko będzie to możliwe. Status swojego tłumaczenia możesz obserwować na stronie swojego profilu.

Interpretacja piosenki

Dziękujemy za wysłanie interpretacji
Nasi najlepsi redaktorzy przejrzą jej treść, gdy tylko będzie to możliwe.
Status swojej interpretacji możesz obserwować na stronie swojego profilu.
Dodaj interpretację
Jeśli wiesz o czym śpiewa wykonawca, potrafisz czytać "między wierszami" i znasz historię tego utworu, możesz dodać interpretację tekstu. Po sprawdzeniu przez naszych redaktorów, dodamy ją jako oficjalną interpretację utworu!

Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść interpretacji musi być wypełniona.

Lub dodaj całkowicie nową interpretację - dodaj interpretację
Wyślij Niestety coś poszło nie tak, spróbuj później. Treść poprawki musi być wypełniona. Dziękujemy za wysłanie poprawki.
Najpopularniejsze od LD Pistolero
Eden den
533
{{ like_int }}
Eden den
LD Pistolero
Deca na Tranzicija
112
{{ like_int }}
Deca na Tranzicija
LD Pistolero
Boles
100
{{ like_int }}
Boles
LD Pistolero
Problemi
92
{{ like_int }}
Problemi
LD Pistolero
Komentarze
Utwory na albumie Posle Mostot
2.
99
3.
92
Polecane przez Groove
​positions
4,2k
{{ like_int }}
​positions
Ariana Grande
Hate The Way
1,3k
{{ like_int }}
Hate The Way
G-Eazy
Lonely
4,5k
{{ like_int }}
Lonely
Benny Blanco
Holy
5,8k
{{ like_int }}
Wonder
440
{{ like_int }}
Wonder
Shawn Mendes
Popularne teksty
​positions
4,2k
{{ like_int }}
​positions
Ariana Grande
Lonely
4,5k
{{ like_int }}
Lonely
Benny Blanco
Deep End
5,7k
{{ like_int }}
Deep End
Fousheé
Canceled
1,3k
{{ like_int }}
Canceled
Larray
WAP
3,7k
{{ like_int }}
WAP
Cardi B